¿Cómo cuidar el DiaRemedium azúcar en sangre ?

0
Rate this post

¿Cómo cuidar el DiaRemedium azúcar en sangre ?Potrivit ultimelor estimări, aproximativ 371 de milioane de persoane au diabet zaharat de stare, precum și, de asemenea, jumătate dintre clienții fără bine-cunoscut diagnosticul de boala. În Croația, în conformitate cu unele mai devreme cercetări, mai mult de 40% dintre oamenii care au de fapt încă nu a stabilit diagnosticul medical și, de asemenea, aproximat că, practic, 400.000 de persoane au diabet zaharat.

Zaharat de tip

Este o boală autoimună care se materializează în DiaRemedium sine, în lipsa capacității de a pancreasului mare cantitate de insulina. L-a luat moartea a 90% din celulele beta pancreatice, boala nu se transmite orice tip de indicatori. Și apoi, e mult prea târziu, iar singurul punct care continuă să fie de-a lungul vieții administrarea de insulină, explică medicul endocrinolog.

 • Ultimii 10-15 ani, adaugă Dumić, de factori necunoscuți, există o creștere în frecvența de diabet zaharat de tip 1, dar, de asemenea ar trebui. asistenta medicala diabet zaharat (de tip 2), în copii.
 • În depindem de 15 ani, avem până la 80 orbital situații de tip 1 diabet zaharat la copii, și astăzi vorbim despre 130 de cazuri în fiecare an.

De asemenea, 30 la sută novooboljelih în vârstă de șapte ani, spune medicul endocrinolog, și adaugă, de asemenea, că informațiile analitice în acest domeniu arată că un număr tot mai mare de tineri, care se luptă cu tip 2 diabet zaharat probleme, sau așa-numitele. nursing probleme cu diabet zaharat, care afectează 94 la sută din completă varietate de indivizi.

 1. La acel moment, ca și în tipul 1 de diabet, condiția de cele mai multe ori este numita gena predispozicijama, diabet zaharat de tip 2 diabetul zaharat este asociat cu excesul de greutate, precum și lipsa de exercițiu.
 2. Cheia rămâne în controlul greutății și de a lua în DiaRemedium afară de kilogramele în exces, precum și creșterea activității fizice, deoarece este insulina promovează accesul de glucoză în celule.
 3. Cea mai importantă funcție în detectarea foarte precoce a diabetului zaharat la copii sunt părinții, – afirmă doctorul.
 4. Sete constantă și pipi sunt semne că zahărul este în prezent de mare. Pentru că părinții pretilu copii necesită precauție motive, chiar înainte de a lua controlul de zahăr din sânge.
 5. Dacă copilul se trezeste frecvent noaptea pentru a urina, sau spune edno, mame si tati, e timpul pentru atenție

Tinerii din Croația și, de asemenea, Europa una dintre cele mai tipice de diabet zaharat de tip 1 probleme în America de diabet zaharat de tip 2 probleme cu diabet zaharat

Prediabet are aproximativ

Se presupune că în faza de liniște a bolii, ar trebui. predijabetesu un minim de 60000 și, probabil, mai mult de 100.000 de persoane în Croația. Această fază poate utiliza până la zece ani, deci de recunoaștere a bolii important. Și cea mai rapidă cale de a foarte devreme diagnosticul este examinărilor periodice.

Riscul aspecte: Genetica, obezitatea, și anxietate nekretanje

Fel de mâncare de strategieLa vârsta de o jumătate de secol sunt sugerate pentru a face controlul de zahăr, și a oferit adevărul că diabetul de tip 2 este situat în tot mai tineresc varsta, un astfel de control este recomandat, și mai tineri.

Fel de mâncare de strategie

O dieta care este recomandat dijabetičarima acest lucru este într-adevăr un dietetice de design, care este recomandat pentru sănătos și echilibrat oameni precum și, de asemenea, cei care au descoperit de fapt probleme cu zahăr din sânge, și, de asemenea.

El include faptul că nu este o prioritate de top pentru a selecta doar sănătos și echilibrat de alimente, dar, de asemenea, să mănânce chiar atât de hrană rasporedimo în 5 feluri de mâncare și nu preskačemo, prin urmare, că fiecare fel de mâncare oferă toate substanțele nutritive în proporții ideale, în numărul care reprezintă nevoile individuale.

 • De exemplu, atunci când cules de carbohidrati, ar trebui să selectați întregul și, de asemenea, alimente care sunt bogate in fibre.
 • Acest boabe întregi, precum și legume, care diabeticii pot mânca în cantități nelimitate, membre nutricionistica.
 • Sugerat în special eco-friendly legume cu frunze, varza, varza și raštika, cu cartofi, morcovi și, de asemenea, ciklom trebuie să fie mult mai modeste.

Și, de asemenea, fructe abundente în fibre și DiaRemedium este recomandat pentru persoanele sanatoase, încă se luptă cu diabetul zaharat, cu toate acestea, trebuie să aibă grijă de cantitate.

 • Ca urmare a toate-naturale de zahăr sau fructoză, care conține, care influențează cota de nivelul de zahăr din sânge – include nutricionistica Trumbetaš.
 • Fibra este sănătos și echilibrat deoarece reduce eliberarea de zahăr de ce ajutor nu ajunge excesivă piroane de zahar in sange nivelul de grade. Este deosebit de important să aibă grijă de mărimea secțiunilor.

Cu toate acestea oamenii sănătoși au nevoie să aibă grijă de, în special astăzi, când este folosit în exces de calorii goale care nu au nici o valoare nutritivă precum și umplut cu grăsime și, de asemenea, slabă carbohidrati, sfătuiește în Tăcere Trumbetaš.

 • Când începe să respect consumul de alimente, cu siguranță, ar fi de dorit să schimb produse, cu toate acestea, o citesc ca nu am timp pentru asta. În acest caz, putem utiliza proceduri simple.
 • De exemplu, atunci când odmjeravamo legume, bun procedură, – un pumn. Asta e doar, nu este necesar pentru salata, datorită faptului că acesta poate fi consumat în bogăție.
 • Cu grăsimi trebuie să păstreze în mod constant pe o pereche de tsps, – spune noastră Participant și, de asemenea, adaugă că, în această situație trebuie să alegeți grăsimi sănătoase, cum ar fi ulei de măsline.
 • Nucile sunt numărate în bucăți, și, de asemenea, în parte, se poate conta opt de nuci sau migdale, și, de asemenea, carne complet procedura întins mâna.

Unul dintre cel mai important lucru este de a face cu proporția de produse

Atunci când în curs de dezvoltare de produse alimentare de selecție este important să se acorde o atenție la proporția de glucide, proteine sănătoase și, de asemenea, grăsimi. Experții afirmă că 55-60% din meniu pentru diabetici ar trebui să fie glucide, 15-20% proteine, precum și 25-30% grăsimi sănătoase.

Eu sunt Ștefan

Precum ca am fost atat de ridicat de zahăr din sânge la nivel de grad, care în cele din urmă am ajuns în centrul de sănătate. Acolo incepe povestea mea, care cred că este foarte similar cu povestea de toată lumea care are un grad ridicat de glucoză din sânge.

Singurul punct sunt absolut sigur că finalizarea poveste cu totul neașteptat și, de asemenea, de necrezut! Am pensionar, care a dorit să DiaRemedium trăiască o viață tăcută, comunicarea cu familia și prietenii.

Numai când am ajuns

Pe o parte, eu sunt care se încadrează în, am înțeles că durerea mea de cap este, de fapt, pur și simplu de pornire. Într-o zi chiar am simțit un disconfort teribil în sljepoočnicama și viziune ne zamaglio. În centrul de sănătate, nu departe obținut 2 produse pe care am avut de a consuma alcool în conformitate cu instrucțiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ