Politica de Confidențialitate

Condiție-Fizica.ro acordă o atenție deosebită protejării confidențialității vizitatorilor portalului. Prin Urmare, Condiție-Fizica.ro colectează doar cele mai importante informații despre utilizatori, de cele mai multe ori cei care nu permite de a identifica utilizatorii individuali.

Furnizarea de informații despre utilizatori

Condiție-Fizica.ro nu transfera, vinde sau de a furniza informații cu caracter personal către terțe persoane sau instituții. Servicii Conditie-Fizica.ro poate prezenta instituții partenere doar site-ul de statistici, care nu permite de a identifica utilizatorii individuali.

Jurnalele de server

Server Conditie-Fizica.ro colectează informații despre utilizatorii site-ului web și adresele lor IP. Pe baza lor, administrația este în măsură să evalueze utilizarea unor elemente specifice ale site-ului. Aceste informații sunt folosite numai pentru scopuri tehnice și pentru crearea de tot felul de statistici.

Modificări la Politica de Confidențialitate

Servicii Conditie-Fizica.ro va fi dezvoltat. Acest lucru înseamnă că, în viitor, Conditie-Fizica.ro poate face modificări la această Politică de Confidențialitate. Ca urmare a schimbării, o nouă versiune a Politicii de Confidentialitate va apărea cu o nouă dată. Prin utilizarea site-ului după această dată, utilizatorul nu acceptă modificări la noua versiune a Politicii de Confidentialitate.